Home » Default » Motor theorie oefenen

Motor theorie oefenen

motor theorie oefenen

motor theorie oefenen

Ongeveer 80% van de mensen die de test doen, faalt. Waarom? Omdat de meesten van hen geen effectieve testtechnieken hebben geleerd.

Test Nemen Oefeningen

Haast je niet door de test. Drie principes helpen je om het meeste uit een motortest te halen:

(1) Zorg voor voldoende tijd: Er zijn veel beperkingen op de motortest, vooral tijdens het gedeelte gevaarherkenning. U heeft tijd nodig om naar de weg te kijken, te evalueren wat het is en uw positie ten opzichte ervan te beoordelen voordat u verder gaat. Hoe meer tijd je besteedt aan het kijken naar de weg, hoe meer je kreunt onder de druk en hoe minder tijd je hebt om de motortest te halen.

(2) Vraag hulp: Nadat u een 'kussen' heeft geïdentificeerd, hangt u een stuk papier over het midden van de voorruit. Dit is waar u uw meerdere punten zult schrijven. U moet twee punten selecteren, een percentage van 100% en 70% nemen en deze op het papier plotten. Er zal een lijngrafiek zijn.

(3) De belangrijkste: Neem elke seconde tien seconden: de tijdslimiet is één uur, geef jezelf een extra uur om het volgende te doen:

(a) Tijd: er is tijd nodig om positie, snelheid, richting, status enz. te evalueren. Geef voor elk proces of elke gebeurtenis uw interpretatietijd.

(b) Kleur: een korte cursus in de motortaal vertelt je dat je kleur moet gebruiken om punten te markeren. Wacht dus niet met het selecteren van 'stap erop' uw eerste stop, stel veel vragen die uw adviseur denkt te willen leren.

(c) Profeet: Teken een Profeet is een illustratie of een fantasiefiguur. Het kan heel realistisch zijn en het helpt de student om zich psychologisch voor te bereiden, vooral als je halverwege bent.

(d) Visuele afbeeldingen: een afbeelding zegt meer dan duizend woorden. Een foto is duizend verklaringen waard.

Concentratie

Meestal zijn we meer 'scherp' gefocust op de inhoud die voorhanden is, maar als we ons op details moeten concentreren, lijkt het examen meteen korter. Hoe meer details je kunt onthouden, hoe hoger de score.

Zorg ervoor dat u de vragen minstens twee keer leest voordat u begint te antwoorden. Probeer in de eerste keer zoveel mogelijk vragen te beantwoorden. Pak de inhoud voor de kortst mogelijke tijd vast, ga dan terug en herlees het opnieuw.

Wees niet bang voor de praktische aspecten van oefentests op de weg – het zijn slechts tests die helpen om gebieden te identificeren die verbeterd moeten worden. Ze zullen je normaal gesproken niet in het diepe dragen.

Er zijn veel websites die oefenmethoden voor voorbereidingstests aanbieden, een daarvan is http://www.testptic.com.

Tests worden gedaan en afgerond op de Testbank die online beschikbaar is op http://www.testbank.co.uk. Dit is de definitieve bron voor alle teststudies en revisies en het biedt ook een forum voor de UK Terrors Public Holidays, als je lid bent.