Home » auto&motor » Hoe kiest u de juiste kleur voor uw auto?

Hoe kiest u de juiste kleur voor uw auto?

Auto, Voertuig, Sportwagen, Racewagen

Het uiterlijk van de auto is ook belangrijk en als u erover nadenkt, is een van de meest opvallende dingen aan uw auto als hij langs u rijdt, de kleur. Zelfs als u probeert om het te verbergen, de kleur is altijd duidelijk, dus autokleuring moet ook een prioriteit worden. Dit artikel bespreekt verschillende soorten autokleuring en een aantal eenvoudige instructies over hoe te gaan over het kiezen van de juiste kleur voor uw auto.

Bruin” is waarschijnlijk een van de meest voor de hand liggende en meest gebruikte kleuren in auto’s. Bruin zorgt niet alleen voor een natuurlijke kleur, maar verbetert ook het uiterlijk en de rijeigenschappen van uw auto. Geen van deze voordelen wordt beter als uw auto een BMW is. Ze fleuren de stemming op en het feit dat ze geen openlijke commerciële boodschap hebben, maakt ze nauwelijks minder begeerlijk. Het maakt niet uit wat uw favoriete kleur is, de meeste BMW’s zien er absoluut verbluffend uit als ze op een dramatische manier zijn aangekleed.

Zwart” is een opvallende en zeer populaire kleur. Het ziet er zeer stedelijk uit en er zijn veel toepassingen voor, bijvoorbeeld met betrekking tot de aerodynamica van uw auto. Het toevoegen van een vleugje elegantie en zwart metaal aan uw slanke sportmachine is een zeer populaire look die kan helpen uw auto op te laten vallen in de menigte. Bovendien past ‘zwart’ bij het thema van uw auto omdat het CT is, zodat het gemakkelijk kan verwijzen naar zowel de stijl als de vorm van de auto.

Ange”, een lichte, maar koele kleur, is vooral favoriet bij ontwerpers en andere professionals. Als u een auto met een felle kleur heeft, kan ‘ange’ zelfs een geweldige kleur zijn om de carrosserie van uw auto aan te kleden. Het is een kleur die lijkt op ‘craft’, een populaire trend onder strepen en sportieve auto’s.

Paars’ is een van de meest populaire pastelkleuren. Het lijkt op ‘sneeuwbal’, ‘bloem’ of misschien een versimpelde versie van ‘flower power’. Voor een sportief, maar toch door kristallen beïnvloed futuristisch interieur, is dit een heel doeltreffende kleur.

‘Blauw’ lijkt erg op ‘groen’ en heeft een vergelijkbare sfeer. Soms zou een beetje Retro met de eigenaar kunnen discussiëren over andere kleuren die bij de oude jalopy passen, maar vaak is dat niet het geval. Afhankelijk van de belichting kun je met ‘blauw’ echter wel een heel dramatisch effect creëren.

Groen” is relatief nieuw in de autowereld. Deze auto’s met een warmer klimaat worden een grote trend voor de toekomst. Vooral als de eigenaar een persoon is die graag in een groen huis woont. Met een levensduur die past bij de groene beweging, zijn deze auto’s een absolute koop.

Aan de bovenkant van de schaal, voor zover mogelijk, zijn auto’s met gloeilampen tamelijk helder. Ze kunnen erg heet worden in de zomer, soms kan de verlichting schijnen tot bijna verblindende niveaus en ze niet verliezen hun helderheid voor een lange tijd bij zeer lage belasting. Deze lampen zijn ontworpen voor een lange levensduur en intensiteit en kan duren voor vrij wat tijd. Zij worden ook ontworpen om laag machtsconsumptie te hebben. Koplampen met hoge intensiteit ontlading (HID) zijn nu een realiteit. Ze zijn zeer krachtig en geven een veel helderder licht dan wolfraam-halogeenlampen. De kosten van deze koplamp kits kunnen variëren van $ 100 tot $ 1000 per HID koplamp, dus het is belangrijk om de best mogelijke kit voor uw budget te vinden. Er zijn een paar kit bedrijven die zich specifiek richten op het verstrekken van HID kits voor Mercedes-Benz. De Mercedes-bedrijf kondigde de beschikbaarheid van hun eerste HID koplamp kit voor de nieuwe E-Klasse sedan op de 2013 Detroit Auto Show.  Carwrapping

Loop met uw huisdier mee om het bezoek te vergemakkelijken!