Home » Default » Auto schoonmaak

Auto schoonmaak

Ontvochtigers zijn de nieuwe controversiële manier van schoonmaken, omdat ze steeds populairder zijn geworden, en bijna net zo goed als handen wassen.

Er staan veel te veel potten met ontvochtigers op de parkeerplaats van de Amsterdamse schoonmakers. Ze zijn vaak gevuld met een vloeibare zeep die in het niets is verdwenen. Onze ontvochtigers zijn echter gevuld met een zeep die uit twee componenten bestaat: de ene is goede oude zeep en de andere is water. De zeep wordt al lang gebruikt door auto-opslagbedrijven en die artikelen die moeren, bouten, enz. Hij bevat met andere woorden natuurlijke detergenten die de verontreinigende stoffen wegvreten die een karakteristieke doordringende geur afgeven in de auto-opslag.

De meest voorkomende verontreinigingen in de auto-opslag zijn stof, vuil, geuren, enz. en deze gaan weg met een goed stuk zeep. Daarnaast zijn er ook geluiden die opgevangen kunnen worden. Elke pot bevat ongeveer 350 liter geluid, dus het gaat heel lang mee. Dit is een alkalische oplossing die alleen pH-neutrale schoonmaakmiddelen bevat die op een milieuvriendelijke manier zure gassen, detergenten, logen en deeltjesfilters neutraliseren.

De eerste luchtontvochtigers werden vaak gebruikt in stomerijen, maar tegenwoordig zijn er meer types. Hier zijn enkele van de ontvochtigers:

ExhaustiforColdAir Intakeifor HotDry Air Intakeifors Accelerometer Electrode en ook stoom krachtige systemen. Auto poetsen Den Haag

Auto poetsen Den Haag

De getuigenissen over ontvochtigers zijn sterker dan vele pro-redenen. Ze maken wel schoon, maar hun kracht is niet te vergelijken met goedkopere types, en ze zijn niet zo effectief op auto-parkrum.

Een lange levensduur is een van de dingen waar veel mensen naar op zoek zijn. Van dit soort ontvochtigers is bewezen dat ze minstens 10 jaar meegaan. 10 jaar is de maatstaf. Persoonlijk denk ik dat dit een zeer goede duur is. Zeker beter dan het op de ouderwetse manier te doen, wat hoewel het misschien minder duur is, naar mijn mening de was wegblaast op niet intensief gebruikte oppervlakken, wat een puur betreurenswaardige noodzaak is.

Iets anders is dat als u in een vochtig klimaat woont, of als u vaak in contact komt met dieren, zuurstofchloride-ontvochtigers worden aanbevolen. Deze zijn echter nog niet voor alle auto's verkrijgbaar, omdat de fabrikanten nog op zoek zijn naar originele specificaties.

Een microvezel handdoek, een wisser, en wat zeepwater. badkuip behandeling die conditioners bevat lijkt het inefficiënt om te gebruiken.

De ontvochtiger. Wij raden aan om biodiesel smeerbare petroleum te gebruiken aan de binnenkant van en onder de motorkap.

De ideale oplossing: Een nat/droog stofzuiger, konijn- Groody, asbest handschoen, in het begin, met een spons. Laat de geconcentreerde geur passeren, en zuig dan het interieur. Lektest met een winkelstofzuiger en vaseline.

De luchtontvochtiger moet gedurende het eerste uur 80% van zijn vermogen in de woonomgeving kunnen terugbrengen. Na afloop van de aangegeven tijd het vermogen halveren en herhalen. Zorg ervoor dat u tijdens het zoeken naar een leverancier niet wordt opgelicht door degene die op de eerste vraag antwoordt.Keuze artikelen zijn veel gemakkelijker te gebruiken dan hopen.